Afbeelding contactpersoon

Annuska Fecunda

Medisch pedicure

Ontmoet Annuska Fecunda. Zij is als medisch pedicure werkzaam bij Podozorg Veenendaal.

Even voorstellen

Ik ben Annuska Fecunda. Pedicure bij Pedizorg Veenendaal. Vanaf klein is er al een passie voor voeten en schoenen. Na vele jaren gewerkt te hebben in het ziekenhuis en bij een huisarts heb ik de beslissing genomen om de opleiding tot medisch pedicure te gaan volgen.

Als Medisch Pedicure ben je breed opgeleid en ben je meer op de hoogte van de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Ik kan de zogeheten risicovoeten behandelen. Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Tevens heb ik een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en –reparatie en anti-druk technieken.

Ik ben aangesloten bij Provoet hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden. Sinds de opening van Podozorg Veenendaal werk ik met heel veel plezier samen met Frank Henzen. Voordelen hiervan zijn dat we naar elkaar doorverwijzen en op korte termijn allerlei problemen kunnen aanpakken.

Wilt u een afspraak maken of vrijblijvend advies? Bel dan naar 06-24267252. Uw voeten zullen u dankbaar zijn!

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.